Noblesse Oblige

10%
Luajtur 5,000

Noblesse Oblige Është një lojë e egër anime dhe hentai në të cilën të gjithë duket se janë kundër jush dhe kundër vendit tuaj. Përvoja fillon me ju duke u bashkangjitur nga dy orcs. Për fat të mirë nuk kishte asnjë rrezik sepse një roje magjike e kalorësve shumëngjyrësh papritmas u shfaq për t'ju shpëtuar nga Orkët. Sikur të mos mjaftonte kjo, ju keni dy ngacmues në shkollë që ju ndjekin nëpër qytet për t'ju turpëruar para vajzave. Por ata nuk mund të të turpërojnë para Akemit, sepse ajo është më e mirë se kaq. Dhe ajo ka disa titties lëng. Por gjërat do të ndryshojnë. Një organizatë sekrete arriti tek ju sepse ata kanë nevojë për aftësitë tuaja. Është një roman vizual me shumë tekst dhe dialog.